Kosten & Vergoedingen

Wat kost een kunstgebit en wat vergoedt de verzekeraar?

eezy achtergrong

Vaste tarieven

Of het nou gaat om een gedeeltelijke prothese, volledige prothese of klikgebit, bij Eezy hanteren we de landelijk tarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Dat betekent dat je bij Eezy tegen dezelfde tarieven als ergens anders zonder te happen, snel een nieuw kunstgebit met optimaal pascomfort kan krijgen!

Jouw nieuwe kunstgebit van Eezy wordt grotendeels vergoedt vanuit de basisverzekering. Wanneer je de begroting hebt ontvangen van Eezy, raden we aan om altijd contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te kijken welk bedrag wordt vergoedt door jouw verzekeraar. Zo kom je niet voor verassingen te staan!

 

 

Verzekering

Om alles zo makkelijk mogelijk voor je te maken, regelen wij de aanvraag bij jouw verzekeraar. Vanuit de basisverzekering wordt 75% van je kunstgebit vergoed. De rest is de wettelijke eigen bijdrage (dit staat los van het eigen risico). Dat betekent dat je 25% nog zelf moet betalen:

  • Onder- of bovenprothese: ca. €150
  •  
  • Volledige prothese: ca. €325

Ben je aanvullend verzekerd? Dat is mooi! In sommige gevallen wordt dan tot 100% van je behandeling vergoedt. Tijdens het consult kunnen we op basis van je verzekering zien hoeveel van je behandeling wordt vergoed. Ben je benieuwd wat een behandeling jou gaat kosten? Vraag dan een gratis consult aan.

Nota

Wordt niet 100% van de behandeling vergoedt en blijft er een wettelijke eigen bijdrage over? Dan krijg je een nota voor het restant van het bedrag. Die nota krijg je van Eezy. Wij declareren jouw behandeling rechtstreeks bij je verzekeraar. Wanneer je je nota ontvangt, kun je online factuur inzien en kosteloos betalen via iDeal of een betalingsregeling aanvragen.

Vindt je het prettiger om met een medewerker te spreken over je factuur, of heb je ergens vragen over? Bel dan naar 0348 - 788 131 of mail naar factuur@eezygebit.nl en je wordt graag verder geholpen!

Betaalbaar

Om jouw nieuwe Eezy gebit zo betaalbaar mogelijk te houden, is het mogelijk om je wettelijke eigen bijdrage tot in 6 termijnen te betalen. Zonder extra kosten!

Een rekenvoorbeeld bij een volledige (onder en boven) prothese:

75% vergoeding uit basisverzekering €975
Eigen bijdrage €325
Te betalen (1x) €325

Met een kosteloze betaalregeling betaal je evenveel als wanneer je het in één keer zou betalen, maar dan verspreid over een aantal maanden.

75% vergoeding uit basisverzekering €975
Eigen bijdrage €325
Aanbetaling (1x) €25
Per maand (6x) €50

Via de online omgeving van jouw factuur kun je een betalingsregeling aanvragen. Ook kan je bellen naar 0348 - 788 131 of mailen naar factuur@eezygebit.nl om je situatie te bespreken. Wij denken graag met je mee.

Kom langs voor een gratis kennismaking.

Krijg advies van een Eezy specialist bij jou in de buurt. Gratis en vrijblijvend.

Vraag een gratis consult aan.