Over ons

Een nieuw kunstgebit kan ook snel, zonder te happen en met uiterste precisie worden gemaakt. Maak kennis met Eezy.

Achtergrondweb
Teamfoto
Teamfoto
Waarom Eezy het makkelijk maakt

Wie zijn wij

Eezy is een initiatief van bevlogen tandartsen en tandprothetici die het tijd vonden om de tandheelkundige markt te vernieuwen. Dankzij de modernste digitale technieken toe te passen is het mogelijk om snel een kwalitatief hoogstaand kunstgebit te maken. Toch wordt er bijna niet geïnnoveerd, omdat de kosten voor de tandarts erg hoog zijn. Eezy brengt daar verandering in. Dankzij ons nationale netwerk kunnen wij je tegen dezelfde landelijke tarieven in slechts 3 afspraken een prachtig nieuw, optimaal passend kunstgebit geven!

Dit vinden wij belangrijk.

Makkelijk

Eezy as 1, 2, 3. Wij vinden het belangrijk dat jouw weg naar een nieuw kunstgebit makkelijk, snel en duidelijk verloopt. In slechts 3 afspraken heb jij een prachtig nieuw gebit. Wij regelen de declaratie bij jouw zorgverzekeraar. Zo kun jij gewoon genieten van je nieuwe lach. Wel zo makkelijk!

Betrouwbaar

Eezy is er om op te kunnen vertrouwen. Niet alleen op de kwaliteit van onze protheses, maar ook als het even tegenzit. Raak je bijvoorbeeld onverhoopt je prothese kwijt? Omdat je gebitsgegevens zijn gedigitaliseerd, hebben wij binnen no-time een nieuwe prothese voor je gemaakt!

Garantie

Wij staan in voor de kwaliteit van jouw Eezy kunstgebit. Daarom bieden wij onze Eezy klanten ‘levenslange’ garantie*! De levensduur van een prothese is 5 jaar. Na 5 jaar heb je recht op een nieuwe prothese uit de basisverzekering. Daarom geven we bij Eezy 5 jaar garantie op ons gemaakte werk**.

De kaak verandert doorlopend, daarom is het belangrijk om elk jaar te kijken of de prothese nog de goede pasvorm heeft. Een goede pasvorm is nodig om breuk van de prothese te voorkomen.

We zien je graag in die 5 jaar elk jaar voor controle bij een Eezy behandelaar om deze garantie te kunnen waarborgen.

*Mits de patiënt elke 12 maanden voor controle en rebasing komt.

**Uitgesloten zijn valschade en misbruik van de prothese.

Betaalbaar

Er is een reden dat een kunstgebit (grotendeels) wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Iedereen heeft recht op een gebit waarmee je goed kunt eten, praten en lachen. Omdat niet altijd alles vergoed wordt, willen wij helpen door het mogelijk te maken het restant van de nota in termijnen te betalen. Helemaal kosteloos!

Innovatie

Bij Eezy zijn we nooit klaar met innoveren. Voortdurend verbetert de techniek zich en wij investeren dan ook veel in de ontwikkeling van de beste digitale prothese.

Samenwerken

Samenwerken doen we met plezier. Is de dichtstbijzijnde Eezy locatie toch net iets te ver voor je? Laat het ons weten en we nemen contact op met je tandarts. We breiden ons netwerk van locaties voortdurend uit. Voor je het weet kun je langskomen bij een locatie die iets dichterbij is!

Kom langs voor een gratis kennismaking.

Krijg advies van een Eezy specialist bij jou in de buurt. Gratis en vrijblijvend.

Vraag een gratis consult aan.