Een nieuwe gebitsprothese in slechts drie afspraken.

Ervaar het comfort van een kunstgebit met optimale pasvorm dankzij de nieuwste digitale technologie.

Vraag een gratis consult aan.
eezy-digitale-prothese
eezy-digitale-prothese

Wat is een digitale prothese precies?

De digitale prothese is de opvolger van de reguliere prothese. Zo is het dankzij 3D technologie niet meer nodig om te happen in de bekende volle lepel afdrukmateriaal! Met een speciale mondscanner brengen we je mond en gebit tot in detail in beeld. Vervolgens ontwerpen we met de gedigitaliseerde gegevens een nieuw gebit met een fijne en comfortabele pasvorm. Ben je je kunstgebit kwijt geraakt? Omdat je gebitsgegevens zijn gedigitaliseerd, kunnen we je ook in geval van spoed razendsnel helpen. Daarnaast wordt de digitale prothese vergoed vanuit je basisverzekering.

STAP 1.

Plan een gratis kennismaking in bij jou in de buurt.

Tijdens het vrijblijvende consult maak je kennis met jouw Eezy specialist, bespreken we je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Heb je bijvoorbeeld een volledige prothese nodig? Een gedeeltelijke? Of misschien heb je wel liever een prothese op implantaten (klikgebit)? Samen bespreken we wat je opties zijn en hoe een behandeling er uit zou zien voor je. Ook kunnen we tijdens het eerste consult vaak zien wat je verzekeraar vergoedt.

output-onlinepngtools (2) consult_eezy
output-onlinepngtools (2) consult_eezy
eezy_scan
eezy_scan
STAP 2.

We brengen je mond in beeld - zonder te happen.

Dankzij de nieuwste digitale technieken kunnen we met een speciale scanner je mond in beeld brengen tot in het kleinste detail. Het is dus niet meer nodig om in een overvolle lepel afdrukmateriaal te happen! Op basis van de gedigitaliseerde gegevens kunnen we je nieuwe kunstgebit ontwerpen. Heb je al een prothese of nog niet? Hoe we je gebit/kaak digitaliseren hangt af van je situatie (meer info onderaan de pagina).

STAP 3.

Maak kennis met je nieuwe lach.

Dankzij de volledig digitale werkwijze van Eezy heb je binnen een mum van tijd een gloednieuw kunstgebit, gemaakt van de hoogwaardigste materialen voor optimaal pascomfort. Wij doen er alles aan zodat jij weer ongeremd kunt lachen, eten en praten!

ontwerp_prothese_eezy
ontwerp_prothese_eezy

Ik heb een volledige boven- en onderprothese.

Om de scan te maken, doen we een heel dun laagje afdrukmateriaal in je huidige prothese. Vervolgens doe je de prothese in zoals je gewend bent. Jouw Eezy behandelaar neemt dan de prothese uit je mond en maakt een scan van de binnenkant van de prothese. Op deze manier zien we heel precies waar we de prothese optimaal passend kunnen maken. We noemen dit relinen. Tijdens je volgende afspraak krijg je al je nieuwe gebit. Supersnel en zonder in zo'n vieze, overvolle lepel afdrukmateriaal te happen!

Ik heb alleen een onder- of bovenprothese (enkele kaak).

In de situatie dat je alleen een onderprothese of een bovenprothese hebt, werkt het grotendeels hetzelfde als bij een volledige boven- en onderprothese. Behalve het relinen van je bestaande prothese, scannen we ook de kaak in met je eigen tanden. Hier komt geen afdrukmateriaal aan te pas.

Ik heb een partiële- of frameprothese.

Wil je een nieuwe partiële- of frameprothese? In dat geval maken we een scan van je volledige gebit. Dit duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Op basis van de scan van je gebit maken we een nieuwe partiële- of frameprothese voor je, zonder dat er afdrukmateriaal aan te pas komt!

Ik heb nog tanden maar wil een volledige prothese.

Is je gebit in slechte staat of heb je nog maar een paar tanden? In dat geval kun je langskomen voor een gratis, informatief consult bij een Eezy locatie waar we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Vervolgens kunnen we je (meestal) op dezelfde locatie doorverwijzen naar een tandarts die beoordeelt of je tanden verwijdert kunnen worden voor een prothese. De tandarts maakt hiervoor een aparte begroting. Van Eezy ontvang je een begroting voor de prothese. Ziet alles er goed uit wat jou betreft? Dan gaan we aan de slag! We scannen je kaak en na de extractie door de tandarts neemt Eezy het stokje weer over. Ondertussen is op basis van de scan een immediaatprothese gemaakt, zodat je niet zonder tanden hoeft te lopen. De immediaatprothese is een tijdelijk kunstgebit. Na 6 maanden krijg je je definitieve gebit. Eezy staat je bij in het gehele behandeltraject. Wij zijn er voor jou!

Vraag een gratis consult aan.

×